Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر قفلی عصر سه شنبه در مجمع عمومی عادی هیات امنای خیرین مدرسه ساز، انتخابات هیات مدیره و بازرسان مجمع  خیرین استان البرز که در سالن اجتماعات امام علی (ع)  کرج برگزار شد، اظهارداشت: همدلی و همکاری آموزش و پرورش، سازمان نوسازی مدارس و جامعه خیرین مدرسه‌ساز به یک الگوی موفق در کشور مبدل شده است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز جان،مال و آبروی خود را برای ساخت آینده کودکان کشور گذاشته اند،خاطرنشان کرد: تمام تلاش ها و دغدغه همه ما فراهم کردن شرایط مناسب تحصیل، در اقصی نقاط کشوربه ویژه در سه استان محروم تهران، سیستان و بلوجستان و البرز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: با همراهی دولت و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس طی ماه های اخیر  موفق شدیم ۴۰ هزار کلاس درس نیمه‌تمام را تعیین تکلیف کنیم.

قفلی تصریح کرد: همراهی خیرین سرمایه ارزشمندی است که باید راهکارهای مناسبی را برای توسعه و استفاده از آن پیدا کنیم و در جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور کارگروه ها مختلفی را  تشکیل دادیم.

وی با بیان اینکه بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین در ساخت مدارس ضرورت دارد، اضافه کرد: برای تسریع در عملیات اجرایی پروژه‌ها و کاهش هزینه تمام شده باید برنامه ریزی کرد.

قفلی  ادامه داد: ساخت مدارس با سیستم‌های نوین باید در دستورکار خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد و سبک‌سازی و ارزان‌سازی نیزمدنظر قرار گیرد.

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ادامه داد: انجمن خیرین مدرسه ساز سه برنامه راهبردی را مد نظر دارد که اولین برنامه آن مدرسه یاری با هدف افزایش کیفیت بویژه در مناطق کمتر برخوردار طراحی شده است.

وی برنامه دیگر راهبردی خیرین را هیات امنایی مدارس ساخت خیرین ذکر کرد و افزود: دراین برنامه خیرین به مدارس ساخت خود رجوع کرده تا مشکلات آن مدارس را رفع کنند.

قفلی عنوان کرد: سبک سازی از دیگر برنامه های راهبردی این مجمع است زیرا خیرین از طولانی شدن زمان ساخت مدرسه شاکی هستند و سبک سازی  موجب ارزان شدن و کوتاه شدن مدت زمان تحویل  فضای آموزشی طی چند ماه می شود که ترغیب خیرین به کار نیک را به همراه دارد.

وی گفت: دانش آموزان سال ها به مدرسه می روند و در نهایت بیکار می شوند پس باید مهارت آموزی صورت گیرد و مشارکت عمومی برای ساخت هنرستان به کار گرفته شود لذا خیرین با مشارکت یکدیگر می توانند یک دبیرستان بسازند و در نهایت هر کلاس درس به نام یک خیر نامگذاری شود.

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز با اشاره به وجود شهرک های صنعتی  متعدد در کشور  بیان داشت:   انتظار می رود  در این شهرک ها زمین برای ساخت  هنرستان تامین شود تا  بتوان با کمک خیرین و  ساخت این گونه فضاها ، ارتباط بین کار و مهارت برای آینده سازان  برقرار گرد.

وی تاکید کرد: اگر به مهارت آموزی دانش آموزان توجه نکنیم شاهد افزایش بیکاری درآینده  خواهیم شد.

استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مدارس البرز خیرین مدرسه ساز جامعه خیرین مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت سد کهیر از وارد شدن خسارت و زیر آب رفتن کنارک، کهیر و ۳۰ روستای اطراف آن جلوگیری کرد.

محمد کرمی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در بازدید از سد کهیر و مناطق سیل‌زده جنوب استان، بیان کرد: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

وی تاکید کرد: سیل‌بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

او با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها، اظهار کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمانی کوتاه بود که  البته کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان دیدیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم، بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم را برای کنترل سیلاب داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد پیشین و ۲۱۷ میلیون مترمکعبی سد زیردان، گفت: براساس پیش‌بینی انجام‌شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل‌بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته، ادامه داد: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را دارد و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون مترمکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹۳۰۰ مترمکعب بود کنترل  شد، اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی افزود: با توجه به حجم سنگین آب بخش‌های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چند برابر پیش‌بینی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • کنایه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید: ادعایتان درباره مدارس دینی اهل سنت تکذیب شد /تروریست ها در انوارالحرمین پنهان شده بودند
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • اطلاعیه مهم سپاه پاسداران درباره بازداشت عوامل پشتیبانی یک گروه تروریستی در مدرسه دینی پشامگ راسک
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان و بلوچستان
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است